دانستنی ها دانستنی ها .

دانستنی ها

مزایای کامپوزیت

شاید در طول زمان های مختلف و در افراد متفاوت، متوجه این قضیه شده باشید که هرچقدر هم تمام اجزای صورت اشخاص زیبا باشد اما دندان هایی بهم ریخته و نامرتب داشته باشند، موجب می شود دیگر ترکیبات صورت هم به چشم نیاد.  در ادامه با بهترین متخصص ارتودنسی در کرج همراه باشید.

کامپوزیت دندان چیست؟

کامپوزیت، نوعی ماده خمیری است به نام فیلر یا رزین کامپوزیت که طی فرایندهای شیمیایی تولید می شود و از استحکام و مقاومت بالایی برخوردار است. از کامپوزیت به عنوان یک ماده ترمیم کننده یا چسب استفاده می شود. در حقیقت کامپوزیت دندان یکی از روش های لمینت دندان می باشد.

Dental composite با تابش نور یووی بر روی دندان محکم و سخت می شود که پس از آن دندان پزشک توسط پولیش بسته به آن فرم مناسب و مخصوصی می دهد.

کامپوزیت ونیر

ونیر ها، از پوسته نازکی تشکیل شده اند که برای مواردی که دندان ها لب پر، بد فرم یا رنگ پریده شده اند مورد استفاده قرار می گیرند. برای نصب ونیرها بر روی دندان، نیاز به تراشیده شدن مینای دندان داریم که همین موضوع سبب شده است استفاده از ونیرها، روشی غیر قابل بازگشت باشد. ونیرها از مواد همرنگ دندان اصلی ساخته شده اند اما ممکن است رنگ ونیر کامپوزیت، در دراز مدت به دلیل مصرف چای و قهوه از بین برود، اما افراد به دلیل زیبایی حاصل از نصب ونیر بر روی دندانشان، خواهان استفاده از آن می باشند.

دوام و ماندگاری کامپوزیت

مدت زمان استفاده از کامپوزیت دندان برای هر فرد متناسب با عملکرد او و رژیم غذایی اوست. به طور کلی دوام و ماندگاری کامپوزیت دندان بالاست و روشی به صرفه برای تمامی قشرهای جامعه است اما باید همانطور که از دندان های خود مراقبت می کنید و به آن ها رسیدگی می کنید، به دندان هایی که توسط روش کامپوزیت نیز پر شده است باید رسیدگی شود. عوامل زیادی در طول عمر کامپوزیت ها موثر است که برخی از آن ها عبارت است از کیفیت نوع مواد کامپوزیتی که برای دندانتان استفاده می کنید، نحوه مراقبت های بعد از قرارگیری کامپوزیت در دندان، عادت های غذایی و آسیب هایی که ممکن است به دندان برسانند، اما به طور کل میانگین مدت زمان استفاده از کامپوزیت دندان پنج تا ده سال می باشد.

مزایای کامپوزیت

·         هزینه کامپوزیت دندان

·         زمان کمتر ساخت کامپوزیت ونیر نسبت به لمینت دندان

·         جایگزین کردن کامپوزیت به جای ارتودنسی

·         پر کردن فاصله بین دندان ها


برچسب: ،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۷ خرداد ۱۴۰۲ساعت: ۰۷:۲۵:۱۰ توسط:Admin موضوع: اسپانسر نظرات (0)